Open call for Graff billeder fra KTK-grunden

I forbindelse med gadekultur festivalen Impact23 9.-10. september søger vi efter billeder der viser graffiti på KTK-grunden gennem tiden. KTK-grunden er hele det område som bla. Bolsjefabrikken ligger på. Billederne skal bruges til at skabe en lille pop-op udstilling i forbindelse med festivalen. 10-20 billeder vil blive udvalgt, printet, indrammet og hængt op hos KBH+ på KTK-grunden. 
 
Billederne vil blive tilbudt til salg for festivalens gæster for kostpris af print og ramme. Festivalen er non-profit og skal intet tjene på det. Ligeledes er Freespace Galleri engageret i udstillingen frivilligt og skal ikke tjene på det. Derfor vil der heller ikke være nogen penge til kunstnere eller fotografer. Ønsker du at købe dit eget billede, har du naturligvis førsteret til dette.
 
Praktisk:
  • Vi tager kun imod billeder fra KTK-grunden.
  • Vi tager kun imod billeder af pieces du selv har lavet. 
  • Er det et collab, er der flere kunstnere på billedet eller er det en anden end dig selv der har taget billedet, så skal du sikre dig tilladelse til at bruge billedet af de andre parter.
  • Vi vil meget gerne have forskellige tidsperioder og forskellige stilarter repræsenteret.
  • Vi vil meget gerne have så høj billedopløsning som muligt. Det er underordnet om det er høj eller bredformat.
  • Ønsker du at signere dit billede vil det være fedt, men er ikke et krav.
  • Vi deler ikke din identitet eller kontaktoplysninger med nogen.

Send dine billeder til info@impactfestival.dk senest tirsdag d. 5. september med info om hvilket navn der skal på som kunstner(e) og årstal. Hvis værket har et navn eller der er en historie må du meget gerne sende det med også. Udstillingen vil kun være oppe lørdag d. 9. september.

Vi glæder os til at se hvad I har liggende.

Mvh. Impact23 og Freespace Gallery

Scroll to Top