Lints

Lints er en dansk kunstner med rødder i den urbane scene. Som et barn af 80'erne er han stærkt inspireret af de grafiske stilarter han fandt i tegneserier, computerspil, skateboard grafik, tegnefilm og graffiti.
At vokse op i en lille landsby omgivet af naturen og dets mange dyr har også sat sine præg på ham. Uanset om det er på et stykke papir indenfor eller på en overflade udenfor, lurer kontrasten mellem det urbane og naturen altid i hans arbejde.
Måske er han inspireret, måske er han nostalgisk... Måske er han bare ved at blive gammel.

SHEW

SHEW holder normalt til i Esbjerg, men kommer på besøg i forbindelse med Impact23. Han har malet i 17 år og er glad for at arbejde med handstyle og wildstyle graffiti.

Bates

Tekst på vej

Malakkai

Tekst på vej

Lasse Bjerregrav

Tekst på vej

ZOINK

Zoinky is a graffiti artist from Honolulu, Hawaii. He first started spraying around 2001. He has a passion for both letters and abstract art. After nearly a decade living in Australia, he is currently travelling around Europe exploring and spraying.

Willitart

Ingen grå betonmure, sure miner og regler. Til gengæld masser af små paste-ups med korte sætninger lavet på genbrugte tegneseriesider. Klistermærker, skattejagte, flaskeposter, plakater, en rød og en blå pille, velgørende auktioner, guldmønter og meget andet. Will it art? Det er helt op til dig.

Sinnr

Laver primært klistermærker som hænger rundt omkring i bybilledet. Men gør sig også i anden "udsmykning" af det urbane landskab 😉 Sinnr startede ud i graffitikulturen i '04 og har siden bevæget sig over i at fokusere på klistermærker. Graffiti har den primære indflydelse i det visuelle formsprog men det udfordres også til tider, f.eks. i form af spegepølsemadder. Følg med i hvad Sinnr går og lavet på hans Instagramprofil: @sinnr_stickers

Antistytte

Tekst på vej

Scroll to Top