Break Forward

Break Forward er en forening skabt med ønsket om at varetage, fremme og synliggøre breakdancemiljøets interesser i Danmark. Vores vision er at skabe en bæredygtig break kultur der rummer alle – fra den nysgerrige begynder til den danske breakdance elite på tværs af alder, køn, etnicitet, nationalitet og færdigheder. Break Forward drives af en engagerede bestyrelse på fem, der alle brænder for at vise og udvikle break miljøet i Danmark. I den daglige drift arbejder vi for at sikre fritræninger, mentoring, undervisning og konkurrencer indenfor genren. Vi eksisterer primært på baggrund af frivillig arbejdskraft men har ligeså et stærkt samarbejde med professionelle sparingspartnere som understøtter ovenstående vision.

Collective22

Collective22 er en forening der arbejder for at få flere piger, kvinder og minoritetsgrupper ind i skateboardmiljøet.

Copenhagen Bike Polo Club

Spiller cykelpolo i København, normalvis mandag kl. 18:00 i Enghaveparken.

Copenhagen Parkour

Copenhagen Parkour er en folkeoplysende forening der har eksisteret siden 2008. Foreningen har siden 2010 været hørt hjemme på Ydre Nørrebro, først på KTK-grunden og siden 2014 hos Ressourcecenter Ydre Nørrebro. Copenhagen Parkour har træning tre gange om ugen som man kan deltage i gratis og uden tilmelding. Du kan finde mere info på deres hjemmeside: https://cphparkour.com

Fundamentals Parkour

Fundamentals Parkour er en virksomhed der er specialiseret i at arbejde med parkour for børn og unge. Fundamentals arbejder med at udvikle børn og unge både socialt og bevægelsesmæssigt igennem parkourundervisning.

Københavns Urban Golf Laug

Spiller på gader og stræder i København. Og repræsentere Danmark i internationale konkurrencer.

L.O.W. Academy

L.O.W. Academy arbejder professionelt med undervisning af børn og unge indenfor skateboard, blades, scoot og BMX.

Scroll to Top